Ilmoita oma yrityksesi sivullemme

Kirpputorit.fi on todennäköisesti 19 vuoden iällään Suomen vanhin kirpputorilistaukseen erikoistunut sivusto. Kehitämme sivustoa palvelemaan sekä kirppisasiakkaita, että -kirppisyrittäjiä. Oma listauksemme kattaa tällä hetkellä vajaa tuhat kirpputoria ja todennäköisesti oma yrityksesi onkin jo listallamme. Jotta saamme tiedot ajantaiseksi pyydämme erityisesti yrittäjiä täydentämään listaamme, jotta saamme faktatietoa mahdollisimman paljon. Sivun kehitystyö on täydessä vauhdissa ja sisältö on todennäköisesti valmis helmikuun loppuun mennessä. Tule sinäkin mukaan listatalkoisiin ja kerro yrityksestäsi meille lomakkeella

Mainostaminen

Oletko kiinnostunut näkyvästä mainospaikasta sivullamme? Ota yhteyttä ja räätälöimme sinun budjettiisi sopivan mainospaketin sivultamme.

 

Tulossa lähiaikoina erityisesti kirppisyrittäjille räätälöity pöytävaraus- ja kassaohjelmisto. Se markkinoiden edullisin!

Ohjelmassa mukana kassaohjelman lisäksi kattava viivakoodiohjelma, työvuorolistat, vuokrasopimukset, raportointi suoraan kirjanpitäjälle sekä lisäksi monipuolinen tilastointi myynti- ja vuokraustapahtumistasi.

Lisäksi lukemattomia muita mahdollisuuksia oman bisneksesi nopeuttamiseen ja kehittämiseen. Koko paketti on saatavana edullisesti "avaimet käteen" -paketilla laitteistoa myöten.

Haluatko mukaan rajalliseen testiryhmäämme? Ota yhteyttä ja pannaan ajanvaraus- ja kassajärjestelmäsi kerralla kuntoon.